Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Frivillig

Bliv frivillig

Der er altid brug for frivillige kræfter - også dine. Har du lyst til at gøre en forskel og give lidt af dig selv, hjælper vi dig gerne med at finde netop det frivillige job, der matcher dine kompetencer og ønsker.Som frivillig gør du ikke kun en positiv forskel for andre og for samfundet - du kan også lære noget nyt, udvikle dine kompetencer og udvide dit netværk. Frivilligt arbejde pynter på dit CV og er en unik mulighed for et positivt samvær med andre mennesker og gode oplevelser.

 

Hvis du gerne vil have hjælp til at finde det rette frivilligjob er du meget velkommen til at kontakte Rødovre Frivilligcenter

 

Hvis du selv vil finde et frivilligjob

Hvis du selv vil finde et frivilligjob kan du under menupunktet "Find et frivilligjob" søge på frivilligjob i Rødovre og omegn. Jobbene er slået op på frivilligjob.dk, og vi kender derfor ikke nødvendigvis til de enkelte foreninger og job.

Frivillig i Rødovre Frivilligcenter

Vi har løbende brug for frivillige i Rødovre Frivilligcenter. Vi bruger blandt andet frivillige igangsættere til selvhjælpsgrupperne og vores åbne cafer med netværksgrupper.  Kig ind og få en rundvisning, hvs du er interesseret i at blive frivillig i Rødovre Frivilligcenter

Frivillig i en forening

Nogle foreninger med tilknytnng til Rødovre Frivilligcenter vælger at slå deres frivilligjob op direkte på vores hjemmeside. Du kan se de opslåede frivilligjob under "Foreninger søger...".
 

Hvis du er arbejdsløs eller på efterløn

Der findes forskellige regler for frivilligt arbejde, som er relevant for personer der er arbejdsløse eller på efterløn. Under menupunktet "Lovgivning" finder du informationer om de forskellige regler omkring frivilligt arbejde for arbejdsløse og personer på efterløn.