Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Frivillig

 

Pensionister og ældre

I denne kategori finder du tilbud til pensioister ældre som for eksempel motions- og sociale aktiviteter, besøgstjeneste m.m.

 

Klub 43 i AAB
Målgruppe: Pensionister samt førtidspensionister Formål/aktivitet: At have et hyggeligt samvær, spille kort, drikke kaffe, lave håndarbejde, afholde en årlig julefrokost samt afslutningsfester.
Seniorklubben Engen
Målgruppe: Pensionister og efterlønsmodtagere. Formål/aktivitet: Underholdning og socialt samvær KUN for beboere i DAB/RAB "Engen".
Senior Bowling Club 2002
Målgruppe: Seniorer over 60 år. Formål/aktivitet: Bowling træning med henblik på turneringsbowling, hvor der spilles "amerikansk". Der optages kun nye medlemmer ved frafald.
Rødovre og omegns Gymnastikforening - ROG
Målgruppe: Alle som har lyst til at deltage i foreningens aktiviteter. Formål/aktivitet: ROG er en social klub som ønsker at fremme gymnastik og bevægelse indenfor alle aldre og sociale niveauer.
Rødovre Pensionist Idræt
Målgruppe: ældre. Formål/aktivitet: At tilbyde mulighed for at dyrke idræt og derigennem forbedre medlemmernes fysiske niveau.
Radio RAS
105,9 MHz. Radio RAS er tilknyttet Rødovre Aftenskolers samråd, som en lokal radio, der gennem spændende programmer skaber debat og indsigt. Vi sigter efter den "voksne" befolkning med bl.a. emner som "slægtsforskning" og " på vej mod den 3. alder".
Rødovre Kirkes Telefonkæde
Målgruppe: Ensomme, syge, ældre. Formål/aktivitet: Tryghed for ældre. Alle der er med i gruppen får et opkald hver morgen mellem kl. 08.00 til klokken 09.00 og hvis der ikke svares, finder vi ud af hvorfor.
Rødovre Pensionist og efterlønsforening
Formål/aktivitet: Banko, foredrag, socialt samvær, skovtur
Røde Kors Rødovre
thumb_rødekors
For alle som har behov for humanitær hjælp.
Café Lopperne
En café for alle som har lyst til at være en del af et fællesskab.
Powered by SobiPro

Her finder du os