Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Frivillig

 

Øvrige

Tilbud, som ikke helt passer i de andre kategorier.

Foreningshuset Højnæsvej
Målgruppe: Foreninger i Rødovre.
Danmarks Naturfredningsforening, Rødovre Afdeling
thumb_Danmarks-Naturfredningsforening
Målgruppe: Alle i Rødovre. Formål/aktivitet: Natur- og miljøbeskyttelse, planlægning under hensyn til natur og landskabsværdier, sikre befolkningens adgang til naturen, oplysning og afholdelse af spændende aktiviteter og ture for medlemmerne.
Danmission Genbrug Rødovre
Målgruppe: Personer med lyst til at deltage frivilligt og ulønnet i butikkens drift. Formål/aktivitet: Du bidrager med din tid og ideer til udvikling af butikken. Du bliver en del af fællesskabet i butikken. Kom og ind få en snak med os. Butikken ligger på Rødovrevej 124.
Rødovre Kvindegruppe
Målgruppe: Kvinder (fortrinsvis pensionister) Formål/aktivitet: Det er foreningens formål ved ugentlige aktiviteter, at skabe gode muligheder for at medlemmerne i fællesskab kan udvikle sig og deltage i kulturelle aktiviteter samt ved medlemskab at støtte kvinder, der måtte have behov for d
Rødovre Teaterforening
Målgruppe: Foreningen henvender sig til alle der har interesse for teater. Formål/aktivitet: Rødovre teaterforening køber professionelle teaterforestillinger af teatre der turnerer rundt i Danmark og udlandet.
Rødovre Lokal TV / RFE-TV
Målgruppe: Mediesvage grupper; personer der normalt ikke er i medierne. Formål/aktivitet: Vise Rødovre og omegn de aktiviteter, der gør Rødovre til en aktiv kommune.
Radio og TV, lytterforening
Målgruppe: Alle er velkomne Formål: Sørge for at der skabes gode danske radio og tv-produktioner. Aktivet: Lobbyarbejde i det politiske system, kulturudflugter og sociale sammenkomster.
Damhus skakklub
thumb_2010logo
Målgruppe: Skakinteresserede. Formål/aktivitet: Alle skakinteresserede er velkomne til at kigge forbi, få en snak om spillet og prøve kræfter med nogle af klubbens spillere.
Billarddrengene
Vi spiller billard og hygger i Rødovre Frivilligcenter. Alle er velkomne.
Grøndalslund Sogns menighedspleje
thumb_grøndalslundkirke
Målgruppe: Støtte til mennesker bosiddende i Grøndalslund sogn. Formål/aktivitet: Menighedsplejens formål er at støtte mennesker økonomisk eller på anden vis.
«StartPrevious123NextEnd»
Powered by SobiPro

Her finder du os