Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Frivillig

 

Kulturforeninger

Kulturforeninger er foreninger, der samler personer omkring en bestemt kultur, fx etniske foreninger.

Rabta
Målgruppe: Pakistanske kvinder. Formål/aktivitet: Socialt samvær, udflugter, hygge m.v.
Dansk Indisk Forening (DIF)
Målgruppe: Venner af Danmark/Indien. Danskere gift med Indere. Adoptivbørn fra Indien. Forskere i Indisk historie og/eller religion, folk med interesse for dagliglivet i Indien. Interesse for Indisk musik, dans, mad, religion samt historie.
Dansk kulturformidling og lektiehjælp
Målgruppe: Somaliske børn og unge Formål/aktivitet: At undervise somaliere i deres modersmål samt undervise i dansk som andetsprog, herunder kulturformidling.
Indisk forening
Formål/aktivitet: Foreningens formål er at lave et forum for de herboende indere, således at de kan mødes, og drøfte deres hverdagsliv. Foreningen arrangerer samtidig også nogle kulturelle events samt andre aktiviteter. Alle er velkomne til at deltage i vores kulturelle arrangementer.
Lokalradioen Rødovrekanalen
Lokalradioen Rødovrekanalen sender lokale nyheder og god musik for enhver smag på 105,9 MHz på FM-båndet og som internetradio via www.rødovrekanalen.dk. Hver dag kl. 14-18 og torsdag til kl. 22.
Radio RAS
105,9 MHz. Radio RAS er tilknyttet Rødovre Aftenskolers samråd, som en lokal radio, der gennem spændende programmer skaber debat og indsigt. Vi sigter efter den "voksne" befolkning med bl.a. emner som "slægtsforskning" og " på vej mod den 3. alder".
Demokratiradioen
Sender lokalpolitisk radio hver tirsdag fra kl. 18 - kl. 22. Sender direkte fra kommunalbestyrelsens møder. Kan høres på 105,9 MHz på FM båndet eller som internetradio via www.rødovrekanalen.dk
Teater og Dansetroldene
Målgruppe: Børn/unge mellem 8 og 17 år. Formål/aktivitet: Teater og dansetroldene er en teaterforening i Rødovre for børn og unge mellem 8 og 17 år.
Radio PAYVAND
LYT MED mandag og onsdag fra kl. 18.00 -21.00 på 105,9 MHz.
Husets Venner
Målgruppe: Beboerne på ”Dorthe Mariehjemmet”.
«StartPrevious12345NextEnd»
Powered by SobiPro

Her finder du os