Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Frivillig

 

Kulturforeninger

Kulturforeninger er foreninger, der samler personer omkring en bestemt kultur, fx etniske foreninger.

Rødovre Lokalhistoriske Forening
Målgruppe: alle som er interesseret i Rødovres lokalhistorie. Aktivitet: Indsamle oplysninger om Rødovres lokalhistorie og kultur.
Rødovre Petanque Klub
Formål: Klubben har til formål at fremme og udvikle Petanquespillet i Rødovre - Såvel på turneringsplan, som på familieplan.
Rødovre Revyen
Målgruppe: personer over 18 år. Formål/aktivitet: At opføre en årlig revy i Rødovre, samt yde underholdning til f.eks. kulturnatten i Rødovre m.v.
Lokalhus Syd
thumb_lokalhuset
Målgruppe: Alle i Rødovre. Formål/aktivitet: Fælles spisning, sport og motion, syning m.v. uformelt værested for områdets beboere.
Rødovre Flygtninge- og Indvandrer venner
Målgruppe: Alle, der ønsker at arbejde med integration. Formål/aktivitet: Rødovre Flygtninge- og Indvandrer venner arbejder for at lette tilværelsen for flygtninge og indvandrerne i Rødovre Kommune og fremme forståelsen mellem alle kommunens borgere
RødovreKanalens Ny Støtteforening
Holder banko og musikalske arrangementer for Støtteforeningens medlemmer.
Copenhagen FM/Radio Rødovre
Sender på 105,9 MHz og 89,4 Hybrid.
Rødovre Teaterforening
Målgruppe: Foreningen henvender sig til alle der har interesse for teater. Formål/aktivitet: Rødovre teaterforening køber professionelle teaterforestillinger af teatre der turnerer rundt i Danmark og udlandet.
Rødovre Lokal TV / RFE-TV
Målgruppe: Mediesvage grupper; personer der normalt ikke er i medierne. Formål/aktivitet: Vise Rødovre og omegn de aktiviteter, der gør Rødovre til en aktiv kommune.
Radio og TV, lytterforening
Målgruppe: Alle er velkomne Formål: Sørge for at der skabes gode danske radio og tv-produktioner. Aktivet: Lobbyarbejde i det politiske system, kulturudflugter og sociale sammenkomster.
Powered by SobiPro

Her finder du os