Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Frivillig

 

Kreative foreninger

Foreninger der laver kreativt arbejde.

Tråden
Målgruppe: Alle der interesserer sig for at strikke/hækle, eller andre aktiviteter med garn. Formål: Gensidig kreativ inspiration, ideer, workshop, hyggeligt krea-samvær og netværk.
Teater og Dansetroldene
Målgruppe: Børn/unge mellem 8 og 17 år. Formål/aktivitet: Teater og dansetroldene er en teaterforening i Rødovre for børn og unge mellem 8 og 17 år.
Strikkeklubben Rendemaskerne
Målgruppe: Alle der har lyst til at strikke. Formål/aktivitet: Strik og hygge
Værestedet Ørbygaard
Målgruppe: Pensionister og efterlønsmodtagere. Aktiviteter: Billard, tegne-male hold, sølvhold, håndarbejde, frimærkebytning, rummikub, finere syning og broderi og sanghold. Derudover samvær ved julefrokost, nytårsfest og skovtur.
Rødovre Video team 2020
Målgruppe: alle der har lyst til at prøve kræfter med levende billeder. Formål: at lavevideoer af forskellig slags, deriblandt forskellige til institutioner, kommune, foreninger og diverse arrangementer.
Rødovre Teaterforening
Målgruppe: Foreningen henvender sig til alle der har interesse for teater. Formål/aktivitet: Rødovre teaterforening køber professionelle teaterforestillinger af teatre der turnerer rundt i Danmark og udlandet.
Skæve Toner
Målgruppe: Alle der har lyst til at synge. Der synges fra eget sanghæfte og højskolesangbogen.
Det åbne værksted "Vandværket"
Målgruppe: Pensionister og Efterlønsmodtagere Formål/aktivitet: Hobbyaktiviteter af enhver slags.
Danmarksfarver
I Danmarksfarver stræber vi på at skabe et fællesskab til dem, der har lyst til at værne om fællesskabet og respekten for individet.
Den lille Vendelbo
Foreningens formål er at bevare og udbrede kendskabet til dansk folkedans.
Powered by SobiPro

Her finder du os