Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Frivillig

KFUM spejderne Rødovre gruppen

Kontaktperson: Christoffer Krogh
webmaster2610@gmail.com
Vejnavn: SPEJDERHYTTEN, Korsdalsvej 124
Postnummer: 2610
By: Rødovre
Land: Danmark
Tlf: 36 70 12 16

Målgruppe: Børn og unge

Formål/aktivitet: Unge som gamle vil alle få noget ud af at prøve spejderlivet. Rødovre Gruppe gør i hvert fald sit til, at det nok skal blive skægt. Det skal være sjovt at gå til spejder og hvis du selv er klar på, at det skal være sjovt, er jeg helt sikker på, at du nok skal komme til at more dig i Rødovre Gruppen.

Vi afholder ugentlige møder for alle enheder og tager også på både weekendture samt en uges årlig sommerlejr. Regn er ikke en hindring for at feks lave bål. Vi har to bålsteder på spejdergrunden og masser af brænde, så det er kun et spørgsmål om at vide, hvordan man laver bål og den rette pålædning (!) så kan bål laves i alt slags vejr.

En gang imellem skal der også være tid til at lave lidt anderledes ting end det du måske lige tænker på, når ordet spejder bliver nævnt. Hvad med at lave en gøgler-dag, blive mester i at lave pandekager, geochasing, besøge Planetariet, se København fra en havnebåd, chatte med spejdere i resten af verden, afholde omvendt - dag eller hvad nu fantasien rækker til.

Powered by SobiPro

Her finder du os