Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Frivillig

Fonden Novavi

Kontaktperson: Alkoholbehandler/Specialsygeplejerske Susanne Ettrup
suet@novavi.dk
Vejnavn: Hovedvejen 140-146
Postnummer: 2600
By: Glostrup
Land: Danmark
Tlf: 20 73 15 97

Målgruppe: Mennesker med alkoholproblemer, der er indlagt til afrusning eller af andre alkoholrelaterede årsager er indlagt på Glostrup, Ballerup, Herlev, Hvidovre og Gentofte Hospital. Endvidere borgere samt pårørende til mennesker med alkoholproblemer og professionelle/ansatte ved hospitalerne samt socialforvaltningerne. Unge fra 15 år hvor hovedproblematikken er alkoholrelateret.

Formål/aktivitet: At forbedre sammenhængen mellem patienters afrusning/indlæggelse med alkoholrelaterede lidelser på sygehuse og alkoholbehandlingen, således at flere patienter får påbegyndt en egentlig misbrugsbehandling.

At rådgive/vejlede borgere samt pårørende (herunder forældre, ægtefæller, børn/unge) om muligheder for hjælp/behandling i forhold til alkoholproblemer. At den frivillige teamdeltager som rollemodel kan være med til at katalysere håb/tro om forandring i forhold til alkoholmisbrugeren.

Endvidere at fungere som støtte/aflastning og sparringspartner til professionelle

(f.eks. hospitalspersonale- og socialforvaltningspersonale, praktiserende læger m.m.) i forhold til de alkoholrelaterede problemstillinger, som de står i.

Powered by SobiPro

Her finder du os