Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Frivillig

 

Børn & Unge

I denne kategori finder du tilbud målrettet børn og unge. Her finder du både tilbud der er målrettet børn og unge uden et stort voksennetværk, og foreninger der laver aktiviteter der er målrettet mod alle børn og unge, fx Natteravnene.

Børns Voksenvenner København
thumb_voksenvenner
Målgruppe: Børn mellem 6 og 12 år. Børn med et spinkelt voksen netværk eller slet intet netværk.
Natteravnene i Rødovre
thumb_Roedovre-Natteravnene-logo
Målgruppe: Unge i Rødovre samt frivillige som ønsker at være natteravne.
Børns vilkår
thumb_BV-logo-jpg.ashx
Målgruppe: Børn og unge til og med 25 år. Formål/aktivitet: Børns vilkår arbejder for at stoppe svigt af børn i Danmark.
Headspace
Målgruppe: Børn og unge i alderen ca. 12-25 år. Formål/aktivitet: Headspace er et sted, hvor du kan tale med nogen om lige det, der fylder. Ingen problemer er for store eller for små.
Rødovrespejderne
Målgruppe: Børn, unge og voksne Formål/aktivitet: Spejderaktiviteter
Teater og Dansetroldene
Målgruppe: Børn/unge mellem 8 og 17 år. Formål/aktivitet: Teater og dansetroldene er en teaterforening i Rødovre for børn og unge mellem 8 og 17 år.
Blå Spejdere, Hawerthi1. Rødovre.
Hawerti-1 Rødovre er den del af Det Danske Spejderkorps - de blå spejdere. Gruppen har pt. 83 medlemmer bestående af drenge og piger fra 7 år og op. Vi arbejder ud fra værdierne: kammeratskab, ansvar, friluftsliv, sjovt og udfordrende.
KFUM spejderne Rødovre gruppen
Målgruppe: Børn og unge Formål/aktivitet: Unge som gamle vil alle få noget ud af at prøve spejderlivet. Rødovre Gruppe gør i hvert fald sit til at det nok skal blive skægt.
Spejlet
Målgruppe: børn, unge og forældre Formål/aktivitet: fodbold, gymnastik, ture ud af huset, social træning og aktiviteter
Somalisk Børneklub
Målgruppe: Somaliske børn i alderen 3 - 20 år. Formål/aktivitet: Samvær og omsorg til børnene. Kulturel opdragelse og samfundsforståelse.
«StartPrevious123NextEnd»
Powered by SobiPro

Her finder du os