Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Frivillig

 

Flygtninge & indvandrere

I denne kategori finder du tilbud målrettet flygtninge og indvandrere. Her findes tilbud om integrationsaktiviteter, idræt for kvinder m.m.

Rødovre Flygtninge- og Indvandrer venner
Målgruppe: Alle, der ønsker at arbejde med integration. Formål/aktivitet: Rødovre Flygtninge- og Indvandrer venner arbejder for at lette tilværelsen for flygtninge og indvandrerne i Rødovre Kommune og fremme forståelsen mellem alle kommunens borgere
AKAN FEKUW
Formål: at fremme herboende folk af ghanesiske oprindelsesmuligheder for at træffe valg om sin egen livssituation med henblik på at blive gode samfundsborgere gennem oplysning og afholdelse af arrangementer.
Katib Kultur Forening
thumb_katib
Målgruppe: Mest Afghanere. Alle er velkomne
Indisk forening
Formål/aktivitet: Foreningens formål er at lave et forum for de herboende indere, således at de kan mødes, og drøfte deres hverdagsliv. Foreningen arrangerer samtidig også nogle kulturelle events samt andre aktiviteter. Alle er velkomne til at deltage i vores kulturelle arrangementer.
Somalisk Børneklub
Målgruppe: Somaliske børn i alderen 3 - 20 år. Formål/aktivitet: Samvær og omsorg til børnene. Kulturel opdragelse og samfundsforståelse.
Somalisk forening
Mølgruppe: Danskere der oprindeligt kommer fra Somalia. Formål/aktivitet: At udbrede kendskabet til integration og kulturforståelse.
Somalisk kvindeklub i Rødovre
Målgruppe: Somaliske kvinder. Formål/aktivitet: at hjælpe somaliske kvinder til at netværke og få indpas på arbejdsmarkedet, samt informere om dansk kultur, demokrati og sundhed.
Rabta
Målgruppe: Pakistanske kvinder. Formål/aktivitet: Socialt samvær, udflugter, hygge m.v.
Dansk kulturformidling og lektiehjælp
Målgruppe: Somaliske børn og unge Formål/aktivitet: At undervise somaliere i deres modersmål samt undervise i dansk som andetsprog, herunder kulturformidling.
Rødovre Ungdoms Netværk (RUN)
Målgruppe: Børn og unge med somalisk baggrund i Rødovre og omegn.
«StartPrevious12NextEnd»
Powered by SobiPro

Her finder du os