Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Frivillig

 

Handicap

I denne kategori finder du tilbud til mennesker med handicap. Kategorien er opdelt i underkategorier, så man kan finde de tilbud, som henvender sig specifikt til ens handicap. Der er også underkategorier, med aktiviteter der ikke henvender sig til personer med et specifikt handicap.

Dansk handicapforbund Rødovre afd.
Målgruppe: Vores medlemmer er mennesker med bevægelseshandicap, pårørende, politikere og andre med interesse i at skabe værdige rammer for alle mennesker i samfundet.
Hjernerystelsesforeningen
Målgruppe: Personer ramt af langvarig hjernerystelse og pårørende. Formål /aktivitet: Foreningens formål er at varetage fælles interesser og forbedre vilkårene for personer med hjernerystelse og senfølger efter hjernerystelse/post-commotionelt syndrom.
Stomiforeningen Copa Storkøbenhavn
Varetagelse af interesserne for stomi- og reservoiropererede og personer med sygdomme, der kan føre til anlæggelse af dette.
UlykkesPatientForeningen
UlykkesPatientForeningen arbejder for at forbedre livsvilkårene for de flere end 100.000 danskere, der har alvorlige følger efter en ulykke.
Landsforeningen Autisme
Formål/aktivitet: At bedre forholdene for mennesker med autisme samt pårørende.
IF Espelunden
Målgruppe: Børn og unge med (og uden) særlige behov - som har lyst til et aktivt fritidsliv.
Polioforeningen
Formål/aktivitet: PolioForeningen arbejder for at forbedre livsvilkårene for danskere, der har alvorlige følger efter polio og for at støtte og gennemføre forskning, der gør en afgørende forskel for personer med varige følger efter polio.
Støt soldater og pårørende
Målgruppe: Sårede veteraner og deres pårørende.
«StartPrevious12NextEnd»
Powered by SobiPro

Her finder du os