Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Frivillig

 

Tro og kultur

I denne kategori finder du tilbud indenfor tro og kultur. Her er arrangementer i folkekirke og tilbud arrageret af kirken.

Grøndalslund Sogns menighedspleje
thumb_grøndalslundkirke
Målgruppe: Støtte til mennesker bosiddende i Grøndalslund sogn. Formål/aktivitet: Menighedsplejens formål er at støtte mennesker økonomisk eller på anden vis.
Islev Sogns Menighedspleje
thumb_islevkirke
Målgruppe: Ensomme mennesker – fortrinsvis ældre mennesker.
Islev Sømandskreds
Målgruppe: Voksne mennesker Formål/aktivitet: Indsamle midler til støtte for arbejdet ved Danske Sømandskirker og udenlandske kirker.
Rødovre Kirkes Telefonkæde
Målgruppe: Ensomme, syge, ældre. Formål/aktivitet: Tryghed for ældre. Alle der er med i gruppen får et opkald hver morgen mellem kl. 08.00 til klokken 09.00 og hvis der ikke svares, finder vi ud af hvorfor.
Islev Kirkes Besøgstjeneste
thumb_islevkirke
Målgruppe: Ensomme mennesker – fortrinsvis ældre mennesker.
Onsdagskredsen Islev Kirke
Målgruppe: Alle dog især ældre på grund af tidspunktet. Formål/aktivitet: Tankevækkende og underholdende timer i godt og rart samvær. Indholdsrige eftermiddage med foredrag, rejseoplevelser, musik og sang. Mødedage hver 2 og 4 onsdag, hver måned september til maj fra 14-16.
KFUM spejderne Rødovre gruppen
Målgruppe: Børn og unge Formål/aktivitet: Unge som gamle vil alle få noget ud af at prøve spejderlivet. Rødovre Gruppe gør i hvert fald sit til at det nok skal blive skægt.
Kirkens Korshærs Genbrugsbutik
Målgruppe: Alle Formål/aktivitet: Kirkens Korshærs sociale arbejde. Salg af genbrugsting og –tøj
Rødovrespejderne
Målgruppe: Børn, unge og voksne Formål/aktivitet: Spejderaktiviteter
Blå Spejdere, Hawerthi1. Rødovre.
Hawerti-1 Rødovre er den del af Det Danske Spejderkorps - de blå spejdere. Gruppen har pt. 83 medlemmer bestående af drenge og piger fra 7 år og op. Vi arbejder ud fra værdierne: kammeratskab, ansvar, friluftsliv, sjovt og udfordrende.
«StartPrevious12NextEnd»
Powered by SobiPro

Her finder du os