Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Kommunen

Det åbne værksted "Vandværket"

Vandvaerket rfc

Det åbne værksted "Vandværket" er et værksted, hvor det er muligt at arbejde med en hobby eller reparere og vedligeholde ting.

Brugere

"Vandværket" er et brugerstyret værksted for alle Rødovre Kommunes borgere. Det er dog primært pensionister og efterlønsmodtagere der benytter "Vandværket".

Det er gratis at benytte "Vandværket", dog kan det være en god idé at købe et nøglekort, så du har adgang selv når der ikke er andre brugere. Nøglekortet koster i øjeblikket 50 kr.

Husets brugere vælger et brugerråd som sikrer, at huset kan fungere og planlægger aktiviteterne.

 

Aktiviteter

Der er ikke undervisning eller andre organiserede aktiviteter. Brugerne er dog gode til at hjælpe hinanden med gode råd og fiduser. Mange brugere slår sig også sammen i grupper, hvor de arbejder sammen og dyrker en fælles hobby.

"Vandværket" har et jern- og metalværksted med bl.a. to drejebænke og en fræsemaskine. Der er også mulighed for gas og el-svejsning.

Der findes også et træværksted i "Vandværket" hvor det bl.a. er muligt at reparere møbler.

Til de lettere hobbyarbejder er der mulighed for syning af beklædning o.l., patchwork, tegning og maling (akvarel eller akryl), papirklip, decoupage, maling af Ikoner og smykkefremstilling.

Hvis du vil vide mere om Det åbne værksted "Vandværket" kan du læse om det på Rødovre Kommunes side om Vandværket; der kan du også se hvem der sidder i brugerrådet.