Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Om Os

Genåbning af Rødovre Frivilligcenter

Det er med stor glæde vi kan meddele at Rødovre Frivilligcenter åbner igen mandag d. 8. juni.

Men Corona krisen er endnu ikke afblæst så vi tager udgangspunkt i sundhedsstyrelsens retnings linjer samt Kulturministeriets retningslinjer for genåbning af foreningsliv.

Retningslinjer for brug af Rødovre Frivilligcenters lokaler.

Som udgangspunkt skal alle besøgende eller deltagere være uden symptomer på sygdom i 48 timer forinden. De fem generelle sundhedsanbefalinger gælder stadig:

  • Vask dine hænder tit, eller brug håndsprit.

  • Host eller nys i dit ærme.

  • Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt.

  • Vær opmærksom på rengøring.

  • Hold afstand og bed andre tage hensyn.

Ved dagens begyndelse vil personalet afspritte eller rengøre alle dørhåndtag, armlæn og borde m.m. i samtlige lokaler.

I alle lokaler vil der være direkte adgang til både håndsprit, sprit til desinficering af kontaktflader (Isopropyl alkohol), samt servietter.

Ved mødets begyndelse:

Alle brugere skal vaske eller afspritte deres hænder ved ankomst

Ved mødets afslutning:

Når en gruppe afslutter sit møde skal alle kontaktpunkter (dørhåndtag, armlæn og borde) rengøres eller afsprittes med isopropyl alkohol.

Pejsestuen, Kortstuen og cafeen:

Der må, på nuværende tidspunkt maximalt være 10 personer i hvert lokale. (Dette kan løbende ændre sig i takt med at myndighederne åbner op). Ved ophold i lokalet er afstandskravet 1 meter.

Det er endnu ikke tilladt at synge sammen og ej heller at dyrke gymnastik.

Køkken:

Der må max. være 2 personer ad gangen. Alle skal vaske eller spritte hænder inden brug af køkkenet - inden brug af kaffemaskine, elkedel og inden man tømmer opvaskemaskine. Kaffemaskine og elkedel skal sprittes af efter brug og al service, man har været i berøring med, skal i opvaskemaskinen uanset om de har været benyttet. Der må kun laves kaffe og the men den enkelte gruppe kan medtage noget hjemmefra, hvis de har behov for det.

Koordinator sørger for at skraldespande bliver tømt dagligt.

Toiletbesøg:

Alle brugere skal sidde ned når de forretter deres nødtørft. Udover almindelig hygiejne (håndvask efter toiletbesøg) skal toilettets brugere afspritte toiletbræt, vandhane og dørhåndtag (brug Isopropyl alkohol) både før og efter brug.

Booking af lokaler:
Alle bookinger i perioden frem til sommerferielukning d. 1. juli er stadig gældende (dog med de restriktioner for antal deltagere som myndighederne har sat).

 
Har du spørgsmål vedr. retningslinjer for brugen af Rødovre Frivilligcenters lokaler er du meget velkommen til at skrive på mail@rfcenter.dk eller ringe til os på tlf. 23 37 91 04

Vi glæder os til at se jer alle sammen igen!

 

Du kan stadig finde vores liste med gode links ifm. corona-situationen HER