Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Om Os

Sekretariatet

Daglig leder 

Stillingen er ubesat indtil primo 2023

Har du brug for hjælp kan du kontakte bestyrelsen på mail@rfcenter.dk

 

Projektkoordinator 

Kirstine

Jeg hedder Kirstine Rønnov Due og er ansat som samskabelses- og selvhjælpsgruppe projektkoordinator i Rødovre Frivilligcenter.

Jeg har arbejdet med frivilligt arbejde siden jeg var 17 år og er uddannet i samfundsfag og pædagogik, med særligt fokus på konflikthåndtering, frivillighed og interaktive, kreative læreprocesser.

Mit arbejde her i RFC er, udover at støtte det frivillige sociale arbejde i Rødovre Kommune, at udvikle og understøtte selvhjælpsgrupper i RFC og arbejde med samskabelse her i Rødovre Kommune.

I min fritid laver jeg selv frivilligt arbejde bl.a. i LIVIAfonden og Bydelsmødre Vesterbro som jeg har været med til at stifte.

 

Administrativ medarbejder

Mette

Jeg hedder Mette Christensen og jeg er ansat i Rødovre Frivilligcenter som administrativ medarbejder.

Mit arbejde er, at hjælpe med det administrative. Jeg har bl.a. ansvaret for at opdatere vores hjemmeside, udarbejdelse og vedligeholdelse af diverse breve/mails, brochurer og plakater/opslag. Jeg opdaterer også løbende vores database med diverse oplysninger om foreningerne her i Rødovre Frivilligcenter. Dem har vi heldigvis mange af J

Jeg er uddannet kontorassistent og har siden jeg blev udlært, arbejdet på forskellige uddannelsesinstitutioner, hvor jeg har fået en solid og alsidig administrativ ballast, som jeg kan bruge i mit arbejde her i Rødovre Frivilligcenter.

Nu er jeg landet her i Rødovre Frivilligcenter og det er jeg utroligt glad for. Her er en god balance mellem seriøsitet og humor – det er lige mig J

Jeg bor i Roskilde i et dejligt rækkehus sammen med min kæreste og vores 5 marsvin J