Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Om Os

Sekretariatet

Centerleder 

 Lotte Kragh

Jeg hedder Lotte Kragh og er leder af Rødovre Frivilligcenter.

Jeg har arbejdet med frivilligt arbejde siden gymnasietiden og på tværs af forskellige foreninger og sager – både som frivillig og i mit arbejdsliv.

Jeg har bl.a. arbejdet politisk, med forebyggelse, partnerskaber, frivilligledelse, events og fundraising.

Jeg er uddannet indenfor psykologi og pædagogik og drives af at skabe gode rammer for, at vi kan arbejde godt sammen om de sager, der optager os og støtte det frivillige arbejde, som binder os sammen.

  

Administrativ medarbejder

Mette

Jeg hedder Mette Christensen og jeg er ansat i Rødovre Frivilligcenter som administrativ medarbejder.

Mit arbejde er, at hjælpe med det administrative. Jeg har bl.a. ansvaret for at opdatere vores hjemmeside, udarbejdelse og vedligeholdelse af diverse breve/mails, brochurer og plakater/opslag. Jeg opdaterer også løbende vores database med diverse oplysninger om foreningerne her i Rødovre Frivilligcenter. Dem har vi heldigvis mange af J

Jeg er uddannet kontorassistent og har siden jeg blev udlært, arbejdet på forskellige uddannelsesinstitutioner, hvor jeg har fået en solid og alsidig administrativ ballast, som jeg kan bruge i mit arbejde her i Rødovre Frivilligcenter.

Nu er jeg landet her i Rødovre Frivilligcenter og det er jeg utroligt glad for. Her er en god balance mellem seriøsitet og humor – det er lige mig J

Jeg bor i Roskilde i et dejligt rækkehus sammen med min kæreste og vores 5 marsvin J