Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Om Os

Sekretariatet

Daglig leder og frivilligkoordinator

Lars2

Jeg hedder Lars Thorndal og jeg er ansat i Rødovre Frivilligcenter som daglige leder/frivilligkoordinator. Mit arbejde, udover at fungere som daglig leder, er at hjælpe frivillige sociale foreninger i Rødovre med deres foreningsarbejde. Det kan være alt fra hjælp til at skrive vedtægter, fundraising, kursustilbud, ja snart sagt alt hvad en forening kan have behov for. Derudover skal jeg varetage kontakten med kommunen og andre frivillige organisationer på landsplan.

Jeg har efterhånden prøvet mange forskellige ting i mit liv. Jeg er uddannet kontorassistent og præst og har været fungerende præst i mere end 10 år. Jeg har været sømand, køkkenleder, bedemand, administrationssekretær, privatsekretær og har sågar levet af at lave gadeteater et par år i både Danmark og Europa. Nu bruger jeg mine arbejdstimer i Rødovre Frivilligcenter hvilket jeg er både glad og taknemmelig over.

I min fritid passer jeg kone og to børn og bygger til stadighed videre på vores hus som ligger i Kastrup.

 

Projektkoordinator 

Kirstine

Jeg hedder Kirstine Rønnov Due og er ansat som samskabelses- og selvhjælpsgruppe projektkoordinator i Rødovre Frivilligcenter.

Jeg har arbejdet med frivilligt arbejde siden jeg var 17 år og er uddannet i samfundsfag og pædagogik, med særligt fokus på konflikthåndtering, frivillighed og interaktive, kreative læreprocesser.

Mit arbejde her i RFC er, udover at støtte det frivillige sociale arbejde i Rødovre Kommune, at udvikle og understøtte selvhjælpsgrupper i RFC og arbejde med samskabelse her i Rødovre Kommune.

I min fritid laver jeg selv frivilligt arbejde bl.a. i LIVIAfonden og Bydelsmødre Vesterbro som jeg har været med til at stifte.

 

Administrativ medarbejder

Mette

Jeg hedder Mette Christensen og jeg er ansat i Rødovre Frivilligcenter som administrativ medarbejder.

Mit arbejde er, at hjælpe/aflaste Lars med det administrative. Jeg har bl.a. ansvaret for at opdatere vores hjemmeside, udarbejdelse og vedligeholdelse af diverse breve/mails, brochurer og plakater/opslag. Jeg opdaterer også løbende vores database med diverse oplysninger om foreningerne her i Rødovre Frivilligcenter. Dem har vi heldigvis mange af J

Jeg er uddannet kontorassistent og har siden jeg blev udlært, arbejdet på forskellige uddannelsesinstitutioner, hvor jeg har fået en solid og alsidig administrativ ballast, som jeg kan bruge i mit arbejde her i Rødovre Frivilligcenter.

Nu er jeg landet her i Rødovre Frivilligcenter og det er jeg utroligt glad for. Her er en god balance mellem seriøsitet og humor – det er lige mig J

Jeg bor i Roskilde i et dejligt rækkehus sammen med min kæreste og vores 5 marsvin J