Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Selvhjælp

Angst- og depressionsgruppe

torben risberg hansen

 

Gruppen er for dig, der er udfordret af angst eller depression - igangsætter: Torben Risberg Hansen

Det kan påvirke livet i meget stor grad at være udfordret af angst eller depression. Vi kan ikke tilbyde behandling, men et fællesskab, hvor du har mulighed for at dele dine udfordringer med andre, der har det på samme måde.

Et fælleskab, hvor der er fokus på støtte hinanden i at holde struktur i hverdagen og finde strategier til at håndtere angst og depression og dermed øge livskvaliteten.

 

Hvad er en selvhjælpsgruppe?

En selvhjælpsgruppe er en gruppe bestående af ca. fem til otte personer, der mødes omkring det samme problem. I en selvhjælpsgruppe er der mulighed for at tale med andre, der har samme udfordringer som en selv, og der er rum og plads til at dele de inderste tanker med andre - de ting, der fylder meget i hverdagen. Og det er helt anonymt og gratis at deltage.

En selvhjælpsgruppe er selvkørende, og sættes i gang af en igangsætter, som også deltager i møderne. Alle er underlagt tavshedspligt, således at man kan føle sig tryg ved at tale om alt.

Grupperne mødes hver 14. dag.

Hvis du synes, at ovenstående er noget for dig, eller du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Rødovre Frivilligcenter.