Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ældre Sagen - Rødovre afdelingen

Målgruppe: Alle med interesse for at skabe bedre velfærd for nutidens og fremtidens ældre.

Formål/aktivitet: Ældre Sagen er en organisation, der er baseret på sine medlemmer og deres engagement i foreningen, i lokalafdelingerne og i organisationens forskellige udvalg.

I ældre Sagen arbejder vi for, at flest muligt skal kunne leve et godt og langt liv. Derfor vil vi styrke den frivillige og politiske indsats bl.a. inden for demens, pårørende og ensomhed.

Alle Ældre Sagens lokale afdelinger har en bestyrelsesformand. Lokalbestyrelsen arbejder med stor selvstændighed på basis af lokalbestyrelsens ressourcer.

I Rødovre Lokalafdeling lægger vi vægt på disse områder:

Sociale arbejde, hvor hjørnestenen er vore besøgsvenner, der besøger ensomme ældre og er med til at skabe indhold i tilværelsen for denne gruppe.

Motion og sundhed, hvor opgaven er at holde vore medlemmer i gang med bevægelse så sundheden kan bevares – og måske forbedres. Her tilbyder vi bl.a. seniorgymnastik, krolf, bowling, petanque og vandreture.

IT og teknologi, der får en større og større betydning i vores hverdag og hvor det ikke altid er lige let at følge med. Vi har en gruppe frivillige, der gerne hjælper med at løse de problemer, der måtte opstå.

Arrangementer med et socialt og kulturelt sigte, hvor vi arrangerer forskellige aktiviteter for vore medlemmer bl.a. biografforestillinger, bridge, whist, litteratur, slægtsforskning, musik, sprog, madlavning for mænd 60+, højskoleophold, rejser, sommerudflugt, årsfest, nationalfest og modeshow.

Endelig skal nævnes vores ”flagskib” Torsdagstræf. Vi mødes hver torsdag – fra september til og med april – kl. 9.45 til kaffe/rundstykke og fra kl. 10.15 til 11.40 er der forskellige, interessante foredrag.

All vore arrangementer og aktiviteter gennemføres af frivillige, ulønnede ledere og hjælpere, som vi er stor tak skyldig. Uden deres engagement og arbejde ville vi ikke kunne løfte opgaven med at skabe et bedre velfærd for nutidens og fremtidens ældre.

Vil du være medlem og støtte vores arbejde så kontakt vores formand på tlf. 36 70 64 36 /  23 24 09 14

 

Adresse

  • 2610 Rødovre Højnæsvej 63

Kontakt

  • Arne Møller Madsen
  • E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Telefon nr: 40 63 53 32