Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Bydelsmødre Rødovre

Målgruppe:

Bydelsmødrene retter deres indsats mod kvinder som lever isoleret, som ikke ved meget om det samfund, de lever i, som har udfordringer med det danske sprog og hvoraf mange har mistillid til det kommunale system.

Formål/aktivitet: Bydelsmødre bringer håb og forandring i kvinders liv. Vores formål er at støtte isolerede kvinder.

Ved at Bydelsmødrene giver den enkelte kvinde den information og støtte, hun har brug for, kan hun få kontrol over og indflydelse på sit eget liv og træffe de beslutninger, som hun mener, er de rigtige for sig selv, sin familie og sine børn.

Bydelsmødrene laver opsøgende arbejde. De har øje for og tør opsøge kvinder, som det offentlige har svært ved at nå. De opsøger kvinder i deres lokalområde i gården, i vaskeriet, i kvindeklubben, på gaden, på legepladsen, i opgangen og mange andre steder.

Hjælp til selvhjælp

Bydelsmødrene rådgiver ikke, de lytter, viser muligheder og hjælper således kvinden til at træffe de beslutninger, der er rigtige for hende. Bydelsmødrene løser ikke kvinders problemer for dem, men styrker kvinder i selv at kunne løse deres problemer ved at give dem viden, styrke deres selvtillid og vise dem vejen.

Adresse

  • 2610 Rødovre Nørrekær 8

Kontakt

  • Batool Abu-Laban
  • E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Telefon nr: 36 37 84 39