Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Hjerteforeningen, Rødovre afdeling

Målgruppe: Alle, da foreningens formål er at fremme sundhed og forebygge hjerte/karsygdomme, samt at yde støtte til forskning i disse sygdomme og at støtte patienter med hjerte/karsygdomme.

Formål/aktivitet: I løbet af året arrangerer Hjerteforeningen fx kurser, foredrag og møder om fx livsstil, motion, kost, rygestop, hjertestart m.v., og d.1. Januar hvert år holdes der Nytårsmarch i Vest skoven.

Som medlem af den lokale bestyrelse er man med til at rådgive om sundhed og sygdomsforebyggelse, støtte patienter og indsamle midler til forskning i hjertesygdomme samt hverve nye medlemmer.

Lokalafdelingens medlemmer gennemfører alle lokale aktiviteter, f.eks. engagerer foredragsholdere og står i boder – som på foreningsdagen i Rødovre Centrum – og uddeler informationsmateriale og brochurer, tager blodtryk, sælger kogebøger, eller laver kaffe og bager til foredrag.

I mere end 25 år har Hjerteforeningens lokalafdeling arbejdet for at fremme sundheden bl.a. i Rødovre samt i Hvidovre, Brøndby, Glostrup og Albertslund.

Den lokale afdelingsbestyrelse består af frivillige, som vælges hvert andet år på et offentligt møde. Desuden er der tilknyttet personer fra de forskellige lokalområder, som vil give en hjælpende hånd ved aktiviteter m.v.

Medlemskab af hjerteforeningen koster kun 220,- kr. for et helt år (2017). Et par-medlemsskab koster 335,- kr. (2017)

Adresse

  • 2610 Rødovre 

Kontakt

  • Michael Dam
  • E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Telefon nr: 20 70 30 10