Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vi Tilbyder

Vores lokaler

Har du spørgsmål eller ønsker at benytte lokaler og faciliteter, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Frivilligcentret er foreningernes hus, og vi har en række lokaler, som alle som er aktive i frivilligt socialt arbejde kan låne. Det fordres dog, at etablerede foreninger er eller bliver medlem af Rødovre Frivilligcenter. Læs mere om medlemskabet HER - medlemskabet er gratis.

Der er lokaler i forskellige størrelser, som I kan bruge til foreningens aktiviteter, fx møder eller brugerrettede aktiviteter. Vi har køkkenfaciliteter, og I også bruge kopimaskine og printer. De første 25 kopier er gratis (derefter 1 kr./sort og 3 kr./farve pr. kopi/print)

Før I kan låne lokaler, vil vi gerne, at I kigger forbi til en snak om retningslinjer og brug af lokalerne. Hvis du ønsker at låne et lokale, så kontakt Rødovre Frivilligcenter.

Her kan du klikke for at se ordensreglementet for brug af lokalerne.

Vi har følgende lokaler som foreninger kan låne:

Kortstuen

I Kortstuen er der plads til ca. 24 mennesker. Bordene er sat op i mindre grupper, og lokalet bliver ofte benyttet af foreninger der spiller kort, deraf navnet.

kortstuen2


Pejsestuen

Pejsestuen er vores største lokale. Der er plads til ca. 16 mennesker ved borde, men hvis I ikke skal bruge borde er der stole til mange flere. Der er en pejs i lokalet, deraf navnet, men den er ikke i brug.

pejsestueCafeen

I Cafeen er der plads til ca. 32 mennesker. Der er adgang til køkken, hvor du bl.a. kan lave kaffe og te. Du finder også et billardbord i cafeen. Du skal aftale med frivilligcenteret, hvis du vil benytte billardbordet uden for kontorets åbningstid.

cafeenVær opmærksom på, at cafeen til tider kan være udlånt og det nogen gange derfor ikke er muligt at benytte køkkenet, hvis man har lånt Pejsestuen eller Kortstuen.