Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vi Tilbyder

Veteraner og pårørende

Rødovre Veterancafé - Veteraner støtter veteraner

Rødovre Veterancafé er for dig der har været udsendt for Danmark i en international mission for Forsvaret, Politiet og/eller Beredskabsstyrelsen og dine pårørende.

Du er velkommen uanset hvilken funktion du har været udsendt i.

I Rødovre Veterancafé kan du komme og hygge dig, få en kop kaffe og møde andre ligesindede til en uforpligtende snak om jeres oplevelser - de gode og de dårlige, de smukke og de ubærlige, de sjove og de sorgfulde, som vi alle bærer rundt på.

Rødovre Veterancafé er tænkt som et frirum og netværk for veteraner og pårørende til veteraner. Caféen er ikke et behandlingssted.

Vi mødes den sidste torsdag i hver måned kl. 19-21. Pga corona-situationen har vi været nødt til at lukke ned for caféen. Vi vil opdatere denne side lige så snart vi ved hvornår vi kan mødes igen. 
Vi mødes i Rødovre Frivilligcenter, Slotsherrens Vænge 2A, Rødovre.

Caféen drives af frivillige og er tænkt som et frirum uden binding til det offentlige. Vi har naturligvis et godt samarbejde med Rødovre Kommune, som støtter op om Rødovre Veterancafé. Rødovre Veterancafé er, udover Rødovre Kommune, også støttet af Dorthefonden og Danmarks Veteraner.

Der bliver ikke registreret deltagelse.

Har du været udsendt, og har du lyst til at møde andre veteraner, som har ligende oplevelser som dig?

Har du familie, som har lyst til at møde andre familier med fælles erfaring?

Så er Rødovre Veterancafé stedet du kan benytte.

Vi glæder os til at se dig! Hvis du synes dette tilbud er noget for dig, eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til os på roedovre.veterancafe@gmail.com.


Rødovre Veterancafe på Facebook
Du kan følge med på Facebook her https://www.facebook.com/roedovreveterancafe/ 

Læs mere: https://www.rfcenter.dk/selvhjaelp/veteraner-og-parorende eller http://veteran.forsvaret.dk/Pages/forside.aspx