Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Viden Om

Frivillige

Frivillige sociale foreninger er afhængige af deres frivilige. Herunder kan du finde inspiration til at søge og fastholde frivillige.

Hvis du vil søge efter frivillige

Hvis du mangler frivillige har du mulighed for at efterlyse dem online. Foreninger med tilknytning til Rødovre Frivilligcenter kan få et opslag på vores hjemmeside under "Foreninger søger...". Hvis du ønsker at få et opslag på hjemmeside, så kontakt Rødovre Frivilligcenter.

Det er også muligt at få et frivilligjob op, på portalen frivilligjob.dk. På den måde vil dit opslag nå ud til flere potentielle frivillige. Det vil samtidig dukke op på søgninger her, hvis jobbet er placeret i Rødovre eller omegn. Hvis du har et opslag du gerne vil have på frivilligjob, skal du følge instruktionerne på siden. Vi har også udarbejdet en lille guide, hvor du kan få en forklaring på hvordan du lægger et job op. Se guiden her. Foreninger med tilknytning til frivilligcentret kan desuden kontakte os og få hjælp til at oprette det første opslag.


Hvis du gerne vil fastholde frivillige

En udfordring for mange frivillige sociale foreninger er at fastholde de frivillige. Der kan være mange forskellige årsager til, at frivillige forlader foreningen. Mange kan man ikke gøre noget ved – flytning, nyt arbejde m.m. Der er dog stadig områder du kan se på, for at gøre din forening endnu mere attraktiv for frivillige. Center for frivilligt socialt arbejde har udarbejdet en pjece om Frivilligpolitik. Den kan du finde på deres hjemmeside – pjecen er ret lang, så det kan være en fordel at printe den. Du finder et link til en printversion i bunden af siden.

Vi har også eksemplarer af folderen her i Rødovre Frivilligcenter, så du kan komme forbi og få en.